Scrisoare catre UPC

Dragă UPC,

Știu că a trecut perioada în care trimitem scrisori pentru îndeplinirea dorințelor dar mai știu că nici tu dragul meu UPC nu ești Moș Crăciun, așa că pot să îți scriu și acum.

Știu că nu sunt un abonat model și am mai întârziat cu plata facturii, dar asta s-a întâmplat doar pentru că nu am primit factura și am tot așteptat ca ea să sosească, dar de 7 luni de când am făcut abonamentul am primit o singură factură. Aici eu am o scuză, tu ce scuză ai.

Să îți spun acum și ce dorințe am dacă tot am început să îți scriu această scrisoare.

  1. Îmi doresc mult ca, conexiunea la internet să fie constantă și să nu se mai întrerupă de câteva ori pe oră. Să fie constantă minut de minut așa cum și eu plătesc factura lună de lună. Oare cum ar fi dacă și eu aș plăti factura doar în lunile pare. Mi-aș mai fi dorit ca atunci când v-am semnalat această problemă să mi se ofere o soluție pentru rezolvarea ei, nu o explicație gen “e aglomerată frecvența și de aceea se întrerupe conexiunea până când se găsește o altă frecvență disponibilă “.
  2. Știu că nu privesc mult la televizor, dar dacă tot am abonament la cablu aș dori ca atunci când deschid televizorul să nu mai fiu întâmpinat de mesajul “no signal”.
  3. Telefonul pe care știu că l-am primit gratis, dar dacă tot l-am primit aș dori să folosesc cele 60 de minute naționale pe care le am incluse în abonament fără ca persoana de la celălalt capăt al firului să îmi spună că nu mă aude.

Pentru mine acestea sunt simple dorințe însă pentru tine UPC acestea ar trebui să fie obligații pe care te-ai angajat să le respecți atunci când am semnat contractul așa cum eu m-am angajat să plătesc factura.

De asta am eu nevoie dragul meu UPC, nu de mesaje în care ne cerem scuze.upc

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

2 comments

  1. E bine ca ai primit si scuze, la erdeesssh nici vorba de asa ceva.


    • Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360

      La RDS eu nu am avut astfel de probleme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *