Extraction un film prost

Am reușit zilele astea să vizionez filmul Extraction. Chiar două zile mi-au trebuit ca să îl termin. Nu vă gândiți că este un film de 48 de ore și a trebuit să fac un maraton în fața televizorului. Este un film normal a cărui durată este de 1 ora și 56 de minute. Mi-au trebuit doua zile pentru că am simțit nevoia să pun pauză în prima seara. Pur și simplu mă plictisea și chiar m-a luat somnul. De aici și concluzia mea, Extraction chiar este un film prost.

 filmul extraction este un film prost

Am reluat vizionarea a doua zi. Nu pentru că am fost foarte entuziasmat de ce văzusem cu o seara înainte. Am făcut asta din lipsă de ocupație, cum stau toată ziua în casă trebuie să îmi umplu timpul cu ceva.

Pe scurt, filmul descrie povestea unui copil al unui lord al crimei. Acesta este răpit și pentru eliberarea lui este angajată o echipă de mercenari. Conducătorul trupei de mercenari este Tayler Rake, un fost luptător în trupele speciale.

Chris Hemsworth este cel care îl interpretează pe Tayler Rake. Pentru Chris Hemsworth am decis sa vad filmul. Îl știam din alte filme care mi-au plăcut. Poate că și nota de 6,8 de pe IMDB a contribuit la decizia de al viziona. La final s-a dovedit că 6,8, este o nota prea mare.

Chiar dacă Extraction este încadrat în genul acțiune, acțiunea este cea care lipsește din film. Filmul are foarte multe scene în care se aud doar împușcături. Multe rafale de gloanțe trase din puști mitralieră. Ca o mică paranteză, dacă ți-ai accesorizat televizorul cu un soundbar bun, pentru o perioadă de doua ore ai reușit să iți terorizezi vecinii cu filmul ăsta.

Ploaia asta de gloanțe este singura care încadrează filmul în genul acțiune. Adevărata acțiune și suspansul care ar trebui să te țină în fața ecranului lipsesc cu desăvârșire.

Per total, părerea mea rămâne aceiași. Extraction este un film prost. Sau poate că am stat prea mult în casă în această perioadă și am văzut prea multe filme de acțiune. Și am ridicat prea sus etalonul. Cine știe.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Țeapă folosind imaginea Kaufland și Mega Image

Circula zilele aceste pe Facebook o super ofertă pentru clienții Kaufland și Mega Image. Din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *