Formulare pentru contestarea amenzilor pe perioada stării de urgență de vânzare

Se știe deja că CCR a declarat amenzile primite pe perioada stării de urgentă neconstituționale. Dacă se anulează sau nu asta rămâne de văzut. Procedura de anulare nu e una simpla. Amenda trebuie contestată în instanță. Deci trebuie avocat, dosar cu șină și multe alte hârțogării care o să trebuiască să fie atașate în acel dosar. Multă bătaie de cap și mulți nervi pentru cei care au primit amendă. Ce mi se pare ciudat este că au și apărut băieți pe net care vând formulare pentru contestarea amenzilor pe perioada stării de urgență.

formular pentru contestarea amenzilor pe perioada stării de urgență

Ceea ce mă întreb eu, oare chiar cumpăra cineva porcăriile astea? Dacă ai primit amendă și vrei să depui contestație nu e mai simplu să mergi direct la un avocat? Are rost să mai cheltui inutil 10 lei pe o declarație?

Ce este și mai trist e faptul că înaintea acestor afaceriști au mai fost alții. Atunci când s-a declarat starea de urgență. Declarația pe propria răspundere pentru a ieși din casă a devenit obligatorie. Și au fost cazuri când aceste declarații se vindeau prin diferite zone ale României cu 1 leu bucata. Alți băieți deștepți care au strâns câțiva lei. Și totul a fost posibil datorită faptului că unii sunt chiar proști. Cum să dai 1 leu pe o declarație? Cum să dai 10 lei pentru niște formulare pentru contestarea amenzilor pe perioada stării de urgență.

Ce caracter ar trebui să ai tu ca om ca să profiți în așa fel de alți oameni?

Încă de la început eu nu am fost de acord cu această anulare a amenzilor. Poate că trebuiau aplicate alte proceduri atunci când s-au dat aceste amenzi ca ele să fie legale. Acum nu se mai purtau atâtea discuții pe seama amenzilor.

Cred cu tărie că teama de amendă ne-a ținut în casă mai mult ca teama de boală. Atunci când ieșeai pe stradă fără motiv teama de amenda era mai mare. Pentru că mașini de poliție patrulau foarte des și le vedeai la propriu. Polițiști și uniforma lor se vedeau cu ochiul liber. Iar covidul, e doar un virus mic, care stă ascuns pe mâini, pe mânerele ușilor și pe multe alte obiecte. Pe ăsta nu îl vezi. Nu prea inspiră teamă. Te gândești că îl păcălești mai ușor. Doar că treaba nu stă chiar așa.

Ca de încheiere, dacă ați primit amendă și voi credeți că nu o meritați, urmați procedura legala. Apelați la un avocat și el va face lucrurile așa cum trebuie. Nu mai cheltuiți banii inutil și nu mai îmbogățiți smecherii. Știu, 10 lei e o sumă mică dar atunci când cumpăra mai mulți suma se face mare.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Culmea prostiei

Probabil cunoașteți senzația aia că le-ai văzut pe toate și nimic nu poate să te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *