Cum câștigi bani online gratis, stând acasă pe canapea

Cum să câștigi bani online gratis? Este o întrebare care stă pe buzele multor oameni ce au un calculator acasă. Oare chiar se poate să câștigi bani online gratis? Cum pot să fac asta?

cum sa faci bani online gratis

Am să răspund eu pentru voi la această întrebare. Da, chiar se poate să câștigi bani online gratis.

O metodă gratuită prin care poți să câștigi bani online gratis este marketingul afiliat.

Ce înseamnă marketing afiliat?

Marketingul afiliat înseamnă recomandarea unor produse sau servici online de la diverse magazine. Pe scurt, tu ca persoană ce dorești să câștigi bani online recomanzi diverse produse prietenilor tai. Prietenii tăi cumpără produsele pe care tu le recomanzi lor. După ce produsul recomandat de tine este cumpărat, primești din partea magazinului o recompensă în bani pentru recomandarea ta. Cam asta ar fi o definiție foarte simpla pentru marketingul afiliat.

Pentru a putea să faci marketing afiliat trebuie să fi înscris într-o platformă online care oferă servicii de marketing afiliat.

Ce este platforma de marketing afiliat?

Platforma de marketing afiliat reprezinta legătura dintre persoana care promovează un produs și magazinul al cărui produs este promovat.Acum că am clarificat puțin ce înseamna marketing afiliat și ce reprezintă platforma de marketing afiliat ar trebui să facem cunoștință și cu o astfel de platformă.

Profitshare.ro, este una din cele mai bune paltforme de marketing afiliat din Romania.

Profitshare este platforma care te ajută să faci marketing afiliat. Trebuie să îți faci cont pe această platformă. Contul de profitshare îl poți deschide aici. După ce ai reușit să îți creezi un cont pe platforma profitshare poți să începi să recomanzi produsele magazinelor care sunt prezente în platforma profitshare. Recomandarea acestor produse se face prin intermediul unor linkuri caracteristice fiecărui utilizator al platformei. Practic,linkul produsului pe care vrei să îl promovezi îl convertești cu ajutorul platformei. După ce faci această conversie face ca linkul să poarte o semnătură a ta. În acest fel magazinul știe că tu ești cel care îl promovează.

Am încercat să răspund la întrebarea cum să câștigi bani online gratis în termeni cât mai simpli și pe înțelesul tuturor.

După ce ai reușit să îți creezi contul pe platforma profitshare, trebuie să faci cumva și să distribui linkurile de acolo către prietenii tai. Ai nevoie de o rețea de distribuție.

Această rețea de distribuție poate să fie un site, un blog, o pagina de facebook sau chiar și un sipmlu cont de facebook.

Deci dacă ai măcar un cont de facebook poți să faci bani online gratis, direct de pe canapeaua ta din sufragerie.

Marketingul afiliat reprezintă răspunsul la întrebarea cum să câștigi bani online gratis.

Dacă aveți neclarități în crearea contului profitshare sau despre conversia linkurilor în platformă adresați o întrebare în secțiunea de comentarii și dacă pot să va ajut o să revin cu un răspuns. Sau dacă aveți orice alte întrebari despre cum să câștigi bani online gratis, vă aștept tot în secțiunea de comentarii.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *