Filelist nu a murit, doar s-a mutat

De câteva zile domeniul filelist.ro a fost sechestrat de către autoritățile române. Practic, siteul a devenit imposibil de accesat.

filelist nu a murit

Da, știu, toată lumea are Netflix și filelist nu mai era folosit de nimeni. Toți spun că ei nu piratează, că ei nu copiază, că ei susțin artistul și îl plătesc. Dar realitatea este alta. Dacă putem să driblăm puțin sistemul, o facem. Și asta oferă filelist. Oferă o alternativă pentru cei care nu iți permit să plătescă un abonament Netflix sau către orice alt furnizor de astfel de servicii.

Cu siguranță că o să vină și perioada în care va trebui să plătim. Drept dovadă stă faptul că în ultimii ani au cam dispărut de pe internet multe siteuri unde găseai filme și seriale. Și o să plătim pentru că o să dispară alternativele. Practic dacă vei dori să vezi un film o să mergi la cinema sau o să plătești un abonament către o platformă online care oferă astfel de servicii.

Majoritatea dintre cei care folosim astfel de siteuri, știm că nu este ok. Dar realitatea este alta. Momentan suntem prea săraci ca să plătim astfel de servicii și încă piratăm.

Dar așa cum am scris și în titlu, filelist nu a murit. Întreaga bază de date a fost mutată. Domeniul este acum accesibil la o altă adresă web, filelist.io. Băieții au relocat totul pe un alt domeniu și treaba pare să meargă mai departe. Filelist nu a murit.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Țeapă folosind imaginea Kaufland și Mega Image

Circula zilele aceste pe Facebook o super ofertă pentru clienții Kaufland și Mega Image. Din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *