Țepe cu cursuri online

Am dat peste videoul de mai jos zilele acestea. Omul explică foarte bine cum funcționează treaba și cum se dau țepe cu cursuri online.

Și în România, în ultima perioadă am observat tot mai mulți specialiști care încearcă să vândă astfel de cursuri.

Ce este foarte ciudat este prețul. Sunt cursuri despre care poți spune cu ușurință că nu te învață nimic și au prețuri de câteva sute de euro. Întreaga informație pe care o oferă aceste cursuri se găsește pe net gratuit. Practic, trebuie să dai câteva clickuri și ai acces la toate aceste informații. Același lucru a făcut și cel care încearcă să îți vândă ție aceste cursuri. A concentrat toate aceste informații de pe net într-un singur material și acum le vinde la un preț exagerat de mare.

Am văzut persoane care vând cursuri despre cum să scrii o carte. Wtf, cum să cumperi un astfel de curs? După ce o să îl cumperi o să îți crească talentul. Abilitațiile tale de scriitor o să crească după ce vei cumpăra acel curs? Vei cumpăra acel curs și gata, vei scrie și tu o carte care va deveni bestseller pe plan internațional? Cu siguranță nu.

Am văzut oameni care vând cursuri de pescuit. Prețurile ajung iar la câteva sute de euro. Wtf, atâția bani ca să îți spună cineva cum să pui o râma în cârlig. Căci până la urma la asta se reduce pescuitul. Pui o râmă în cârlig și o arunci în apă. Cu siguranță asta este definiția simplă a pescuitului, procesul în sine mult mai complicat, dar asta vei descoperi tu pe parcurs. Chiar nu se merită să dai banii pe un astfel de curs.

Poate că ești în situația în care nu ai mai pescuit niciodată. Dar repet, dacă o să cumperi un astfel de curs nu o să ajungi să prinzi rechini după o săptămână.

Mai bine cumpăra doua bețe de pescuit și mergi pe baltă. Încet încet o să înveți și să pescuiești. Asta dacă îți place.

Dacă ești interesat să înveți ceva dă un search pe google. Găsești acolo tot ce ai nevoie. Și încet încet o să acumulezi informație și o să ajungi să te pricepi în ceea ce faci.

Nu are rost să dai bani pe astfel de cursuri. Nu faci decât să crești conturile persoanelor care trăiesc din asta. Cu asta se ocupa, fac cursuri online strângând informație gratuită de pe google și o vând la suprapreț. Doar niște băieți care profită dând țepe cu cursuri online.

Și nu uitați, dacă e prea frumos ca să fie adevarat, e doar o țeapă.

țepe cu cursuri online

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Culmea prostiei

Probabil cunoașteți senzația aia că le-ai văzut pe toate și nimic nu poate să te …

One comment


  1. Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360

    Eu raman fan Youtube. Pana acum nu mi s-a intamplat sa vreau sa invat sa fac ceva si sa nu gasesc pe Youtube cateva clipuri suficient de bune care sa ma ajute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *