Țeapă folosind imaginea Kaufland și Mega Image

Circula zilele aceste pe Facebook o super ofertă pentru clienții Kaufland și Mega Image. Din păcate, doar o mare țeapă, pentru acești clienți.

Cum merge treaba? În pagina de facebook apare o reclama mare identică cu cea din imaginea de mai jos.

În această reclamă ești întrebat dacă ești născut în octombrie. Ziua de naștere în luna octombrie este valabilă în cazul meu. La fiecare utilizator în parte apare luna de naștere a fiecăruia. Această întrebare are rolul de a-ți stârni curiozitatea. De a te face sa te gândești că, poate poate. Poate a ieșit soarele și pe strada ta, tu fiind un ghinionist care nu a câștigat niciodată nimic.

Teoretic te încadrezi, și începi să dai click-uri. Click după click și ajungi la finalul sondajului și constați că ești fericitul câștigător al unui voucher în valoare de 750 ron. Doar că asta nu este tot. Aici intervine țeapa. Pentru a intra în posesia premiului trebuie să faci o mica donație. Trebuie să trimiți un mesaj la numărul de telefon care este afișat. Acest mesaj are un cost de 5 euro.

La prima impresie pare o afacere bună. Dai 5 euro și primești 160 euro. Cu siguranță acesta este gândul care a trecut prin mintea multor utilizatori. Și cu siguranță că au fost mulți oameni care au trimis mesaj și s-au ales doar cu o pagubă, neprimind nimic la schimb.

Ceea ce ma surprinde pe mine este faptul că astfel de țepe încă mai funcționează. Naivitatea unora depășește multe limite și ajung să devină victimele acestor escroci.

Ca o concluzie finală. Dacă întâlniți și voi această postare pe facebook, nu vă bucurați prea tare. Nu o să câștigați nimic. Doar o să pierdeți 5 euro dacă sunteți prea naivi. Este doar o altă țeapă a unor băieți care se folosesc de imaginea Kaufland și Mega Image.

Am pus aici și câteva poze ca să vedeți cum merge treaba.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

s-a umplut internetul de specialiști

S-a umplut internetul de specialiști

De când a început pandemia de covid aproape toată lumea stă în casă. Spun aproape …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *