Balonul de Aur, 2013

Maine 13 ianuarie, este ziua finala pentru desemnarea castigatorului Balonului de Aur. Se pare ca numarul 13 va fi cu adevarat norocos pentru castigator.

Balonul de Aur este un premiu acordat anual de carea FIFA, pentru footbalistul care a avut cele mai mari realizari in anul respectiv (asta daca mai este cineva care nu stie asta, desi nu cred).

Anul acesta principalii favoriti sunt: Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, Lionel Messi de la FC Barcelona si Franck Ribery de la Bayer Munchen.

Casele de pariuri il dau drept castigator pe Cristiano Ronaldo, acesta fiind principalul favorit. Daca acesta va castiga Balonul de Aur o va face pentru a doua oara. Portughezul a mai castigat Balonul de Aur si in anul 2008 cand evolua pentru clubul Manchester United.

Chiar daca a avut un an mai slab din punct de vedere footbalistic cu mai putine realizari, Lionel Messi este unul dintre favoritii pentru castigarea Balonului de Aur. Lionel Messi este cel care a reusit sa castige de cele mai multe ori Balonul de Aur, 4 trofee, ultimul castigat anul trecut.

Daca va castiga si in acest an Balonul de Aur, Lionel Messi va stabili un record care va fi imposibil de doborat.

Al treilea favorit si favoritul meu pentru castigarea Balonului de Aur este Franck Ribery. Francezul a castigat in acest an cam tot ce se putea castiga, Campionatul Germaniei, Cupa Germaniei, Champion League asa ca Balonul de Aur ar fi un trofeu care va incheia un an senzational pentru francez.

Un scurt istoric mai detaliat al Balonului de Aur este prezentat aici.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Doar două cuvinte

Spania out.  Niște înfumurați, cu nasul pe sus, care au intrat pe teren privindu-și adversarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *