Concediat pentru un post pe Facebook

Este vorba despre prezentatorul Acasă Tv, Mircea Solcanu, care a fost concediat pentru un post pe Facebook. Era cunoscută treaba că băiatul e puțin plecat de acasă și prin mesajul postat  la adresa familiei copilului ucis de maidanezi nu a făcut decât să mai confirme odată.

E ok să ai o părere, dar atunci când ai astfel de păreri trebuie să te aștepți la consecințe și in cazul lui consecințele au apărut și s-a lăsat cu demiterea. Nu mai merge cu postatul a tot felul de păreri pe Facebook mai ales atunci când ești o persoana publică pentru că nu se mai tolerează astfel de ieșiri.

Atunci când ai astfel de păreri e mai bine să le păstrezi pentru tine sau dacă dorești neapărat să le vezi scrise cumpăra-ți o agendă, si scrie-le acolo.

Acesta este mesajul postat de Mircea Solcanu.

Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu ca place munca, duceti-va copilul sa-l mănânce alți câini , se pare ca din asta traiti.

Ce suma ati încasat in urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau cand copilul vostru era pe catafalc?

Ati terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveți unul.

Cand se termina banii mai inventati ca va musca niste câini. Dar stiti ca sunteți penibili.

Numai pe voi si pe familia voastră ii mușca?

Ori sunteți javre si câinii simt asta, ori ați terminat banii si vreți alții . Nu o sa primiți, duceți celălalt copil sa fie muscat si cine știe, dacă Bianca e ocupată poate o sa primiți.

Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celălalt copil, nu sunteți demni sa creșteți copii, pentru ca mai apoi sa-i Învățați sa fie cruzi cu animalele. Ce educație oferiți copilului când voi doi scelerați va ocupați Viata cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparțin iubitorilor de animale?!? Același timp sa-l folosiți mai des in educația copilului care a rămas . Ce semănați aia o sa culegeți! Cum v-ați imaginat ca lasa Dumnezeu așa înger sa-i otrăviți sufletul cu ura voastră ?!? Nu l-a lăsat, dar atenție o sa-l ia si pe celelalt si nu trebuie sa-l mănânce vreun cățel, exista si cancer si leucemie si tetra pareza.

Spor la bani si la copii!

Iar durerea e in suflet nu la cimitir sau la televizor…dar nu vedeți ca nu o cumpara nimeni?!?

PS Alo, serviciile pe care le plătim scump, desi nu avem dușmani , ce strategie de manipulare a opiniei publice, proasta :-)))).mircea solcanu

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Am să scriu cu diacritice pe blog

Am încercat în ultimele articole să scriu cu diacritice pe acest bog. De ce fac …

One comment


  1. Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360

    Mai bine tacea si filozof ramanea.Sa nu uitam ca familia aia a pierdut un copil nu se glumeste cu asa ceva,tu daca ai fi avut un deces in familie sau in cercul de prieteni ti-ar fi placut sa iti ureze cineva sa mai ai inca un deces?Si inca o chestie,nu inteleg de ce s-a bagat ca Solcanu nu avea nici o treaba cu povestea asta dar deh i-a trebuit scandal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *