Doboram orice record

Doboram orice record, se pare ca este sloganul sub care s-a desfasurat parcursul european al echipei de footbal Steaua Bucuresti, si chiar au reusit, doar ca au realizat un record negativ.

Daca in penultima etapa de Champions League stelisti reuseau sa egaleze recordul formatiei Spartak Moscova, 22 de meciuri in Champions League fara victorie, aseara in meciul pe care formatia Steaua Bucuresti l-a jucat impotriva echipei londoneze Chelsea Londra, stelisti si-au propus sa treaca pe primul loc, de ce sa fie doua echipe pe acelasi loc.
Un lucru e sigur, stelisti au reusit sa treaca pe primul loc, pierzand in fata formatiei londoneze cu 1-0 si astfel au reusit sa depaseasca pe Spartak Moscova si au trecut pe primul loc.

Acum ca aventura europeana s-a terminat si programul echipei Steaua Bucuresti a devenit mai lejer, acestia se pot ocupa de omologarea recordului, 23 de meciuri fara victorie. Cu bani pe care o sa ii primeasca dupa omologarea recordului de la Guinnes Book poate transfera cativa jucatori si la anul, daca ne mai calificam, poate castigam si cateva meciuri.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Doar două cuvinte

Spania out.  Niște înfumurați, cu nasul pe sus, care au intrat pe teren privindu-și adversarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *