Turneul Roots Revival Romania

Muzica tradițională și jazz, pe aceiași scena la Filarmonica din Timișoara pe data de 27 februarie. Cele doua stiluri muzicale se îmbină într-o armonie perfectă în cadrul Turneului Roots Revital Romania, care a ajuns în acest an la a doua ediție.

Turneul Roots Revital Romania a început în 2013 și a reunit muzicieni din țari diferite în cadrul unei tabere de creație din Maramureș. Aici a fost creat primul spectacol din cadrul proiectului Roots Revital Romania, care apoi a fost prezentat la Cimitirul Vesel de la Săpânța și apoi la Sala Radio din București. Anul trecut proiectul a fost o reușită și a captat atenția publicului, lucru care a dus la extinderea proiectului și la desfășurarea lui în mai multe orașe din România. Așa că dacă nu ești din Timișoara dar vrei să urmărești acest spectacol ai ocazia în acest an să îi urmărești pe artiștii participanți și în următoarele orașe: Brașov, 25 februarie, sala Patria a Filarmonicii, Cluj-Napoca 26 februarie la Casa Studenților și în București pe 1 martie la Sala Radio.

Cei șapte artiști care participa anul acesta sunt:  Mehdi Aminian din Iran (ney), Monica Mădaș din România (voce), Mehmet Polat din Turcia (oud), Emmanuel Hovhannisyan din Armenia (duduk), Meg Hamilton din Marea Britanie (vioară), Ruven Ruppik din Germania (percuţie) și Akash Bhatt din India (percuție).

Biletele pentru acest spectacol se gasesc pe www.bilete.ro, la Poșta Romană, magazinele Inmedio și magazinele Germanos.thumb

 

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Am să scriu cu diacritice pe blog

Am încercat în ultimele articole să scriu cu diacritice pe acest bog. De ce fac …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *