A venit iarna

A venit iarna. Ninge in ianuarie. Toata lumea se asteapta la asta. Mai putin autoritatile, care ca de obicei sunt luate prin surprindere. Pe mine si cu siguranta si pe multi altii, nu ma mai surprinde faptul ca autoritatile sunt luate prin surprindere. A devenit deja o obisnuinta asta.

Ma surprind acum persoanele care au ramas blocate prin diferite gari ale tarii noastre in asteptarea unui tren care nu mai vine. Nu mai vine caci datorita viscolului calea ferata a fost acoperita de zapada si trenurile au ramas blocate.

Si oamenii astia ce fac? Sar la gatul celor de la CFR ” pai cum domne voi nu ati vazut la meteo ca o sa ninga, de ce nu v-ati pregatit”. Da voi astia care stati blocati si asteptatii trenul, voi nu ati vazut la meteo ca o sa ninga, de ce ati mai plecat de acasa?

Acum stati prin gari si inghetati de frig, va  meritati soarta.iarna

About neba

Blogger amator

3 comments

  1. intotdeauna au fost si vor fi prinse pe pas gresit autoritatile…nu inteleg cum in alte tari se poate… daca te vei uita la ultimul meu ariticol, o sa ramai uimit de cum se deszapezeste in canada, cate utilaje se pun la dispozitie…

  2. Uneori nu ai de ales, trebuie sa pleci de acasa. De obicei nimeni nu pleaca de nebun. De obicei… ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Am să scriu cu diacritice pe blog

Am încercat în ultimele articole să scriu cu diacritice pe acest bog. De ce fac ...