Aventuri la frizerie

Azi am fost să îmi tund podoaba capilară. Pentru asta am apelat la serviciile unei doamne frizerițe care lucrează la frizerie evident, singura de la mine din cartier. Merg de dimineața (am zis sa nu care cumva să fie aglomerație) și să termin treaba mai repede, deoarece aveam puțină treaba și mă grăbeam.

Mă îmbrac repede și în doua minute ajung la intrare în frizerie. Deschid ușa să intru și am parte deja de doua surprize:

  1. se schimbase frizerița;
  2. erau oameni la coada, doi oameni mai exact care așteptau la rând.

Ocup și eu un loc pe scaun (un scaun pe care te așezi frumos ca să aștepți la rând nu scaunul ăla pe care te așezi ca să te tundă doamna) și mai am parte de o surpriză. Doamna asta noua și-a diversificat serviciile, pe lângă tuns ea mai și pensează mai și machiază, face cam orice are nevoie clientul.

Aștept până termină doamna frizeriță cu cele trei persoane care erau înaintea mea și trec și eu la tuns. Aici iar surpriză, doamna mă întreabă dacă m-am plictisit așteptând. Păi cum să nu te plictisești când stai să aștepți cam o ora și jumătatea (noroc că am avut telefonul la mine).

Politicos cum sunt de obicei (și modest) i-am spus doar că în 6 luni de când m-am mutat în zona nu am petrecut atâta timp în frizerie.  Și aici chiar vorbesc serios, vechea doamnă care lucra acolo avea un stil de a tunde foarte ciudat aș putea spune. Ea avea nevoie de maxim 10 minute pentru a rezolva problema. Prima dată când am fost la frizerie am crezut că glumește, nici nu am ridicat bine capul să mă uit în oglindă să vad cum mă tunde doamna, că mi-a și zis să mă ridic ca a terminat. După această primă experiență am verificat rezultatul acasă și părul meu era tuns frumos.

După experiența de azi, un lucru pare din ce în ce mai sigur dacă voi mai continua să beneficiez de serviciile doamnei de la frizerie. Începutul meu de chelie va înainta cu putere spre ceafa și astfel în scurt timp nu o să mai am nevoie de serviciile profesioniste ale unui frizer.tuns

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Am să scriu cu diacritice pe blog

Am încercat în ultimele articole să scriu cu diacritice pe acest bog. De ce fac …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *