Liga lui Mitica s-a mutat la

Jilava, Poarta Albă, după preferințe sau după buletin mai nou. Principalii actori din Liga lui Mitica au de aseară casă nouă. Nemulțumiți de condițiile oferite în sediul ligii profesioniste de footbal, câțiva dintre ei au decis că vor ceva mai vintage, ceva care să mai schimbe peisajul, ceva diferit așa că au schimbat puțin decorul.

Cei care hotărât să schimbe decorul precum și durata pentru care au închiriat noul spațiu în care își vor desfășura activitățile în lista de mai jos:

George Copos – 3 ani și 8 luni cu executare;
Mihai Stoica – 3 ani și 6 luni cu executare;
Cristi Borcea – 6 ani şi 4 luni cu executare;
Ioan Becali – 6 ani şi 4 luni cu executare;
Victor Becali – 4 ani şi 8 luni cu executare;
Jean Pădureanu – 3 ani şi 4 luni cu executare;
Gică Popescu – 3 ani şi o lună cu executare;
Gigi Neţoiu – 3 ani şi 4 luni cu executare.

După ce s-a instalat in noua locație, proaspeții locatari au dat și primele declarații:

Victor și Ioan Becali:

Sunt mulțumiți de noile birouri și de alegerea făcută deoarece spun ei că toata viața au alergat prin lume pentru a semna contracte pentru jucători și pentru a descoperi noi talente. Acum rolurile s-au inversat. Frații Becali nu mai alerga după contracte. Acum au sediu fix și cine are nevoie de contract, vine el la frați Becali. Ei spun că asta e o schimbare in bine, au mai multă liniște acum.

Gică Popescu:

Proprietarul unei școli de footbal, Gică Popescu este nemulțumit, deoarece acum trebuie să modifice criteriile de selecție, doar +18. El susține că footbalul trebuie început la o vârstă mult mai fragedă, iar vârsta de peste 18 ani pe care o au noi lui colegi nu corespunde criteriilor de selecție a școlii de footbal pe care el o conduce și footbalul este cel care suferi cel mai mult.

Cristi Borcea:

Este fericit, calitățile lui de dansator vor fi apreciate acum la adevărata lor valoare.

Mihai Stoica:

Spune ca are câteva motive de îngrijorare, noul lui coleg de apartament este exact suporterul căruia i-a aplicat un pumn în față acum câțiva ani și acum i-a cerut revanșa.

Jean Pădureanu:

Este bucuros, el spune ca salteaua de la Jilava este mai moale decât salteaua din spital.

Gigi Nețoiu:

La fel ca tata Jean, și Gigi Nețoiu este bucuros. El a afirmat ca vede in aceasta schimbare o noua oportunitate pentru afacerile sale, o noua piață de desfacere pentru vinurile lui, piață pe care până acum a neglijat-o.

Și toate se întâmpla pentru că:

 

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Adrian Nastase si sotia sa, Dana Nastase, s-au inscris la facultate

Urmand zicala, “niciodata nu e prea tarziu”, si totodata dezamagiti de faptul ca din ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *