Moga Mondialul

Invidios pe succesul pe care il au manelistii pe la cantarile lor, cunoscutul compozitor roman, Moga Mondialul, a decis sa faca o schimbare in privinta versurilor din melodiile lui.

Zambilici, un prieten foare apropiat din anturajul compozitorului a declarat: “Am decis sa facem o schimbare in ceea ce priveste tematica din melodiile noastre, daca manelistii canta doar despre bani, glorie si faima, si au un asa succes, dovada fiind sacii de bani cu care pleaca de la fiecare cantare, am decis sa facem si noi o schimbare si in viitoarele noastre melodii vom canta doar despre bani, faima si cat de tari suntem noi. Speram astfel sa atragem o parte din publicul pe care il au manelistii si de ce nu, in viitorul apropiat sa putem pleca si noi cu sacii plini de bani de la concertele noastre. Pentru a avea succes trebuie sa-i copiezi pe cei care au succes” a mai declarat Zambilici.

Tot Zambilici a mai declarat ca se planuieste o rebranduire a numelui cunoscutului compozitor, astfel, incepand cu urmatoarele zile el va putea fi gasit pe siteurile de specialitate sub pseudonimul de Moga Mondialul.

Din surse neoficiale, am mai aflat ca se planuieste si o extidere a echipei. Se cauta persoane tinere cu dorinta puternica de afirmare si genunchi foarte rezistenti pentru a strange banii de sub mese la viitoarele concerte.

 

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Adrian Nastase si sotia sa, Dana Nastase, s-au inscris la facultate

Urmand zicala, “niciodata nu e prea tarziu”, si totodata dezamagiti de faptul ca din ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *