S-a stricat tastatura

Da, s-a stricat tastatura de la vechiul meu calculator de la tara. Dupa 8 ani, ani in care a suportat diferite tratamente (nu foarte placute), ba un pahar de cola varsat accidental, o punga de cipsuri imprastiata pe toate tastele si multe altele probabil, tinand cont ca a fost folosita de 4 persoane, tastatura mea a cedat.

De cateva zile a refuzat sa mai reactioneze la orice stimul extern, nici la atingerile fine ale degetelor mele si nici la pumnii care s-au napustit asupra ei atunci cand nervii mei au atins cote maxime.

Noroc cu cei de la eMAG, care fac livrari oriunde si oricand, chiar si prin satele indepartate ale Gorjului. Am plasat comanda si in doua zile am primit o tastatura noua.

Viata lunga pentru noua mea tastatura, (cel putin 8 ani la fel ca vechea tastatura) avand in vedere ca o folosesc doar de cateva ori pe an, atunci cand ajung prin satul natal, satul copilariei mele, Bolbosi.tastatura

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *