Probleme cu internetul de la UPC

Vara asta, dupa o perioada destul de lunga de cautari, am reusit sa imi cumpar o garsoniera, micuta, aranjata, mobilata doar sa te muti in ea.

Dupa ce am rezolvat cu actele, umblat pe la notar, pe la primarie etc. m-am mutat. Mai aveam o singura problema, nu aveam internet si cablu. Caut pe net, ma documentez putin si in final aleg oferta celor de la UPC, influentat si de faptul ca in interior erau deja trase cablurile si nu mai trebuia sa dau gauri prin pereti, sa mai fac mizerie si iar curatenie.

Asa ca influentat putin de faptul ca fostul proprietar avusese tot UPC si din prea multa comoditate ma prezint in prima agentie UPC cu actele pentru a semna contractul.

Ajung in agentie, prezint actele iar doamna de la ghiseu imi spune ca pe adresa respectiva este deja un contract si eu nu pot beneficia de oferta cu 3 luni gratis.

Incerc sa ii explic ca eu sunt proprietar nou si nu ma intereseaza cine a avut contract inaine in acel spatiu si nu mi se pare normal ca eu sa nu beneficiez de acea oferta atata timp cat se semneaza un contract nou, cu un beneficiar nou.

Nu am cu cine sa ma inteleg, doamna imi spune ca nu se poate, asa ca pana la urma semnez un contract fara sa beneficiez de oferta promotionala.

A doua zi vine echipa tehnica si instaleza, net, cablu, telefon.

Aveam detoate, si cablu, si net, si telefon, cel putin teoretic caci practic netu se intrerupe intr-o veselie, unele canale de cablul isi mai pierd cateodata semnalul, la telefon mi-a zis cineva ca nu se aude atunci cand am incercat sa il folosesc.

Per total sunt profund dezamagit de serviciile oferite si abia astept sa se termine perioada contractuala ca sa pot renunta la ei.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

One comment

  1. Cel mai prost internet este cel de la UPC, ma chinui sa joc un Fifa pe net si mere ca dreacu mai ales seara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *