Parada de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. In fiecare oras din Romania si in inima fiecarui roman a fost motiv de sarbatoare. Romanii s-au adunat cu mic cu mare si s-au pus pe sarbatorit alaturi de nelipsita fasole cu ciolan.

Ca in fiecare an, in centrul atentiei a fost orasul Alba-Iulia unde s-a desfasurat parada de Ziua Nationala a Romaniei. Anul acesta romanii care au participat la parada desfasurata in orasul Alba-Iulia au avut parte de o surpriza neasteptata.

Cand toata lumea credea ca parada s-a incheiat si toti asteptau focul de artificii, pe portile cetatii Alba-Iulia a intrat chiar Mihai Viteazu.

Acesta a intrat calare pe cei 20 de cai putere ai unui trabant din ’70 avand in mana stanga un scut despre care specialistii chinezi aflati in vizita in Romania au declarat ca seamana izbitor de mult cu viitorul Samsung Galaxy S 23, iar in mana dreapta, celebra sa secure, cu o coada putin mai lunga decat ne obisnuise Mihai Viteazu, in care aceiasi specialisti chinezi au recunoscut o asemanare cu ceea ce se speculeaza a fi un Iphone 20S.

Multimea aflata pe margine era in extaz. Ceea ce se intampla era de necrezut.

Dar ca la orice mare adunare au fost si mici probleme. Surse anonime au declarat ca cei doi cai putere , de pe partea stanga, a trabantului lui Mihai Viteazu schiopatau.

Din aceleasi surse anonime am aflat ca cei doi cai si-au pierdut potcoavele la intrarea in oras intr-o groapa proaspat asfaltata. Cele doua potcoave au fost recuperate ulterior de catre ostenii lui Mihai.

Ca in fiecare an televiziunile au fost surprinse de catre autoritati, asa ca si-au intrerupt programul obisnuit si au afisat pe TV butonul de exclusivitate preluand imagini in exclusivitate, de la parada.

O premiera absoluta a inregistrat in acest an si postul de manele Taraf TV care a intrerupt difuzarea in premiera a ultimului videoclip al lui Florin Salam si a preluat imagini de la parada militara de la Alba-Iulia.

In final se pare ca toata lumea a fost multumita, mai putin Florin Salam al carui videoclip a fost intrerupt de postul Taraf TV atunci cand au preluat imagini de la parada. Contactat de catre Agentia Mediabax, acesta a refuzat sa comenteze situatia.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Liga lui Mitica s-a mutat la

Jilava, Poarta Albă, după preferințe sau după buletin mai nou. Principalii actori din Liga lui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *