România vs Argentina

Mare meci în această seară, spun unii, doar un amical, spun eu.  Pentru că până la urmă meciul din aceasta seară cu Argentina este doar un meci amical.

E trist însă ca ne lăudam cu astfel de meciuri, un meci pentru care am plătit bani grei ca să putem juca. România Argentina este doar un meci amical pentru care am semnat un contract cu federația argentiniana în care am cerut în mod obligatoriu să vina și Messi la București. Pe modelul, dacă tot plătim bani grei măcar să îl vedem pe câștigătorul celor mai multe baloane de aur cum joacă pe cel mai mare stadion al țării noastre.

Un astfel de meci și propaganda cere se face în jurul lui, ne aduce aminte de ce fel de fotbaliști am avut noi, prin  ’94, și ce fotbaliști avem noi acum. Fotbaliști care pentru a evita o bătaie pentru tricoul lui Messi au hotărât să tragă la sorți cine va fi cel care va schimba tricoul cu Messi.

Ce departe par vremurile în care ne băteam de la egal la egal cu Argentina și chiar reușeam să învingem. Vremuri în care aveam și noi un “Messi” al nostru, pe Hagi, pentru care nu știu dacă argentinienii s-au bătut în ’94 pentru a schimba tricoul cu el.

Vremuri nene și ce vremuri.

Un scurt remember al meciului din ’94, în clipul  de mai jos, un clip in care revedem un adevărat spectacol. Diseară nu cred că vom avea parte de spectacol așa că enjoy here.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Doar două cuvinte

Spania out.  Niște înfumurați, cu nasul pe sus, care au intrat pe teren privindu-și adversarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *