Bute vs Pascal

M-am pregatit foarte bine, am avut incredere. Am fost putin ezitant, loviturile nu mi-au intrat. Am avut emotii desi am pregatit foarte bine meciul. Din anumite motive, lucrurile n-au mers asa cum am vrut. Loviturile nu au iesit cum mi-am dorit. Incercam sa lovesc si nu puteam. Antrenorul imi spunea sa dau drumul la brate.
Asta a fost declaratia lui Lucian Bute dupa meciul pe care l-a disputat in aceasta dimineata impotriva lui Jean Pascal, la Montreal.
Lucian Bute spune ca a avut emotii, insa eu as zice ca a boxat cu teama, a avut o tactica defensiva, a cedat centrul ringului si i-a permis lui Pascal sa vina peste el.
Rezultatul a fost unul evident si previzibil pentru cei care au urmarit meciul. Timp de 10 reprize Jean Pascal l-a dominat pe Lucian Bute, a adunat puncte din partea arbitrilor cu lovituri destul de evidente si a castigat meciul.
In ultimele doua reprize Lucian Bute ne-a aratat ca stie sa  boxeze, a renuntat la teama pe care a aratat-o in primele 10 reprize si a iesit la bataie. Au fost doua reprize castigate de Lucian Bute, doua reprize in are a cautat o lovitura care sa il puna la podea pe Pascal.
Lovitura pe care Lucian Bute a cautat-o nu a venit, meciul s-a terminat, iar arbitrii au dat un rezultatul pe care toata lumea il stia deja, Pascal invingator la puncte.
Asteptam revansa din partea lui Lucian Bute. <a href=’http://blogmoney.com/’>5dd220d7</a>jean pascal vs lucian bute

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Doar două cuvinte

Spania out.  Niște înfumurați, cu nasul pe sus, care au intrat pe teren privindu-și adversarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *