Specialistii continua sa apara

Au trecut deja 4 zile de la accidentul din Apuseni, accident in care doi oameni au murit iar specialistii continua sa apara. De dimineata pana seara, pe la toate televiziunile, chiar si noaptea in reluare, ofera sfaturi si ne arata cat de usor este sa folosesti un smartphone si o aplicatie ca sa te localizeze cineva daca ai probleme si ai ramas izolat undeva.

Ciudat este faptul ca in ziua accidentului niciun specialist din asta in localizare GPS nu s-a gandit sa sune la 112 si sa le spuna la oamenii aia cum se face si cum sa ii localizeze mai repede. Nu, asta nu s-a intamplat desi pe toate canalele de televiziune era afisata stirea despre prabusirea avionului, aveam deja imagini live de la echipajele de pe teren care insoteau echipele de salvare.

Probabil ca acesti specialisti erau atunci pe la alte televiziuni si faceau si acolo ce stiu cel mai bine sa faca: sa dea sfaturi.

Nu de sfaturi avem nevoie acum de la tot felul de specialisti care ne spun ca asa ar fi trebuit facut. In astel de situatii nu mai merge treaba cu am gresit si data viitoare o sa facem mai bine. Nu merge pentru ca au murit doi oameni din cauza incompetentei unor indivizi care sunt platiti cu mii de euro pe luna, oameni care au dovedit ca nu merita sa lucreze in astfel de institutii.

Au inceput sa curga demisiile, pleaca niste incompetenti si altii vin in locul lor, la fel de incompetenti.specialisti

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Opriți aerul condiționat

Astă era afirmația unei doamne cu o fetiță de aproximativ 2 ani, în brațe, în …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *