Dorel lovește din nou

De data asta, Dorel e șofer de basculantă și lucrează la drumuri în Timișoara.  Poza de mai jos explică mai mult decât o mie de cuvinte.dorel de la timisoara

Cei care locuiți în Timișoara știți cu siguranță că întreg orașul este paralizat de lucrările care se realizează la rețeaua de infrastructură. Majoritatea arterelor principale se asfaltează, se schimba țevile de la rețeaua de canalizare, în centrul orașului s-au descoperit vestigii istorice. Pe scurt, circulația, atât pietonală cât și cu mașina, a devenit o adevărată provocare în Timișoara.

După cum se poate observa din poza de mai sus, același lucru se întâmplă și în zona în care locuiesc eu. Pe trotuarul din dreapta se schimbă țevile de la rețeaua de gaze, tot trotuarul este spart, adevărate tranșee, care îl fac imposibil de utilizat pentru circulație.

Mai rămâne trotuarul din stânga pentru deplasarea pietonilor. Asta până a venit Dorel cu basculanta lui plină de nisip, și dit toate locurile în care putea să așeze nisipul, s-a gândit el că ar fi mai bine să îl așeze exact în mijlocul trotuarului.

Bine Dorele, să ne trăiești, dar noi ăștia care nu avem mașină și mai circulam și pe trotuar, pe unde mai trecem? Sau asta nu te-a interesat pe tine atunci când ai vărsat nisipul. Normal că nu, căci dacă aveai puțin creier și îl și foloseai puteai să te gândești și la pietoni.

Bravo Dorele.

 

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Se face coadă la OSIM

Acum câteva zile citeam pe un blog cum niște băieți dăstepți, mai exact băieții de la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *