Se face coadă la OSIM

Acum câteva zile citeam pe un blog cum niște băieți dăstepți, mai exact băieții de la merităcitit.ro, s-au gândit că ar fi bine să înregistreze și ei o marcă la OSIM. Și au înregistrat marca merită citit. Nimic special până acum, doar că după ce acești băieți dăștepți au început să trimită emailuri posesorilor de bloguri care aveau denumit titlul blogrollului cu numele merita citit și să îi amenințe “în caz contrar, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri ferme pentru soluţionarea problemei şi recuperarea prejudiciilor“.

Și cum băieții ăștia nu sunt cei mai dăștepți băieți, au apărut unii și mai dăștepți. Băieții de la Catena s-au gândit să înregistreze și ei la OSIM marca “prețuri mici“.  Și au înregistrat-o, așa că de acum încolo dacă ai și tu un magazin la colț de stradă și vei dori să atragi clienți prin folosirea unui afiș cu mesajul prețuri mici, ar fi probabil să te trezești cu o amendă. Nu contează că expresia folosită este una foarte uzuală și este folosită de majoritatea persoanelor care vând ceva. Nu, asta nu mai contează, prețuri mici e marcă înregistrată ce aparține Catena așa că scoateți banii de amendă.

După cum evoluează lucrurile s-ar putea ca în viitorul foarte apropiat acest fenomen să devina o afacere foarte profitabilă. La fel cum ca și cu domeniile .ro.

 

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Opriți aerul condiționat

Astă era afirmația unei doamne cu o fetiță de aproximativ 2 ani, în brațe, în …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *