Jocurile pe Facebook

candy saga crushTot timpul am fost de parere ca jocurie pe Facebook sunt o mare pierdere de timp pentru cei care le joaca si o adevarata fabrica de bani pentru cei care le-au creat. Tin minte ca atunci cand stateam in camin iar internetul nu era una dintre facilitatile de care dispuneam in acel camin, mi-am cumparat un stick mobil de la orange pe care aveam 2 giga de trafic. Nu era mult dar era suficient (acum depasesc constant 1 giga pe mobil). Si cum eram printre putinii care aveau net pe palier ma trezec intr-o zi cu un coleg din alta camera care ma roaga sa il las putin sa intre pe net. Ma ridic de la calculator si il las. Ma gandeam ca are de trimis un email urgent sa sa verice emailul. Dar nu, nu asta era urgenta. Se asaza la calculator, deschide facebookul si ce face. Se apuca sa ude gradina in farmville.  Castravetii si rosiile din gradina de pe farmville erau urgenta maxima pentru care el avea nevoie de conexiune la internet.

Am incercat sa joc si eu, asaltat de zecile de invitatii pe care le primesc zilnic. Am incercat zilele trecute Candy Crush Saga, dar dupa cateva minute am renuntat, plictiseala maxima. Am mai incercat si Footbal Manager, dar la fel acelasi rezultat, plictiseala.

Ce mi se pare interesant e faptul ca au trecut zilele in care din 10 notificari pe Facebook, 9 erau cereri pentru jocuri. Mai primesc si acum dar nu la fel de multe.

Poate pentru ca acum primesc invitatiile direct pe email asa ca aceasta pe care am primit-o azi pe email.  poza neba

 

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *