Cupa Mondială

Sa terminat și al doilea meci de la Cupa Mondială dintre Mexic și Camerun. Patru goluri marcate, rezultat final 1-0 pentru Mexic. După erorile de arbitraj, din meciul de deschidere de aseară dintre Brazilia și Croația, arbitrii au comis-o și în această seară. Mexicanii au trebuit să marcheze de trei ori pentru a avea un gol validat, în condițiile în care toate trei au fost perfect valabile doar că arbitrii, despre care se presupune că sunt de cea mai înaltă clasă, au fost incapabili să ia decizia corectă. Și camerunezii au avut un gol anulat, dar aici arbitrii au avut dreptate. Trecând peste gafele arbitrilor a fost un meci frumos, câștigat pe merit de către naționala Mexicului.

Urmează Spania Olanda, o reeditare a finale de acum 4 ani, un meci care anunță un adevărat spectacol fotbalistic, un meci în care eu sper ca Olanda să își ia revanșa pentru finala pierdută de acum 4 ani. Să sperăm totuși că nu îl vor strica arbitrii.

Enjoy.

Campionatu Mondial de Fotbal

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Doar două cuvinte

Spania out.  Niște înfumurați, cu nasul pe sus, care au intrat pe teren privindu-și adversarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *