Facebook te jecmanește

Cum iți dai seama de asta? Îți faci o pagina de Facebook apoi începi să o promovezi. Pentru început recurgi la varianta gratis de promovare și trimiți invitații de apreciere la prietenii pe care îi ai în listă. Doar că likeurile la pagina ta de Facebook nu apar. Prietenii tai virtuali plictisiți poate de atâtea invitații, nu vor să mai aprecieze și pagina ta.

Ce faci tu atunci?

Promovezi pagina printr-o reclamă plătită și observi ca numărul de likeuri începe să crească. Dacă numărul de aprecieri începe să crească te gândești că la fel se întâmpla și cu vizibilitatea articolelor publicate pe pagina ta. Doar ca asta nu se întâmplă și Facebook are grijă ca tu să vezi că mesajul tău nu ajunge decât la un  număr foarte mic de persoane. Pentru a fi vizibil trebuie să plătești iar.

Și uite așa Facebook te jecmănește. Plătești ca să aduci oameni pe pagina de Facebook si apoi după ce ai reușit să aduci oameni pe pagină plătești iar pentru ca mesajul tău să ajungă la ei.

Tot mai mulți oameni scriu despre acest fenomen în ultima perioadă și concluzia este simplă: nu se merită să investești bani în promovarea paginii de Facebook. Mulți încep chiar să renunțe la pagina de Facebook.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Am să scriu cu diacritice pe blog

Am încercat în ultimele articole să scriu cu diacritice pe acest bog. De ce fac …

2 comments


  1. Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360

    corect , eu de mult timp nu o mai promovez… nu merita!!!


  2. Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360

    De ce sa investesti in promovarea pagini de facebook cand ai putea sa investesti direct in blog iar daca cititori vor fi multumiti de continut iti vor aprecia cu siguranta munca :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *