Una pentru pariori

Nu pentru pariori ăia pe care îi găsești prin casele de pariuri care au apărut în ultima vreme pe la fiecare colț de stradă. Nu despre ei este vorba aici, ci despre acei pariori care se cred adevărate enciclopedii, ei le știu pe toate, ei se pricep la orice, ei știu câte ceva din orice domeniu și au un sfat pentru orice problemă ai avea tu. Sunt gata oricând să îți  întindă mâna și să se bage la un pariu cu tine în care sunt capabili să pună și casa sau chiar nevasta la bătaie caci ei le știu pe toate, doar sunt niște enciclopedii ambulante. Despre acei pariori vorbesc aici.

Mă întâlnesc azi la muncă cu o colegă(o enciclopedie ambulantă și ea) cu care am pus un pariu pe o cola la 2 litri prin luna decembrie. Am câștigat pariul respectiv (doar la pariuri în care știu că am sigur dreptate mă bag) și astăzi îi readuc subtil aminte că este datoare cu un suc. Ea îmi zâmbește puțin ironic și îmi răspunde: “credeam că ai uitat de el” și apoi schimbă ușor subiectul.

Nu, nu am uitat, nu am cum să uit mai ales de datoriile pe care alții le au la mine, mai ales că după ce am stat puțin și m-am gândit mi-am dat seama că aș strânge cu ușurința un bax de suc din alte pariuri pe care alți colegi le-au pus cu mine și le-au pierdut.

Și nu este vorba despre o sticla de suc, oricine își permite în Romania anului 2014 să își cumpere măcar o sticlă de suc. Doar că în astfel de situații îți dai seama cu ce fel de persoane colaborezi și ce fel de caracter au și mai important, cât de gros au obrazul.

Ciudat sau nu dar în ultima perioadă îmi dau seama că printre cunoștințele mele se afla foarte multe persoane car au obrazul gros, chiar foarte gros.coca cola

 

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Opriți aerul condiționat

Astă era afirmația unei doamne cu o fetiță de aproximativ 2 ani, în brațe, în …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *