Soc, soc, soc, Cristian Cioaca a fost eliberat

Declarațiile de dragoste ale fostului polițist ,Cristian Cioacă către soția sa Elodia au impresionat magistrații de la Curtea de Apel Pitești și aceștia au decis  eliberarea din închisoare a acestuia exact de ziua îndrăgostiților.

Principalele televiziuni de știri au început să se întreacă prin titluri de genul “șoc, șoc, șoc” și “dă click aici”.

Prin redacțiile de știri se anunță deja concedieri ale persoanelor care acum 2 ani au aruncat la gunoi numărul de telefon al lui Cristian Cioacă, crezând cu toții ca îl vom revedea abia după 25 de ani.

Televiziunile care încă mai au numărul de telefon al lui Cristian Cioacă au început să înroșească deja linia telefonică în încercarea de ai propune o ofertă pentru al aduce în platoul de televiziune.

Dan Diaconescu regretă acum mai mult ca niciodată că OTV-ul a fost închis. Deja avea scenariul scris pentru un nou sezon din serialul Elodia. De închiderea OTV-ului se bucura acum cel mai mult Capatos, a cărui emisiune va deveni cel mai probabil locul unde se vor difuza episoadele cu bulina interzis under 18 din noul sezon al serialului serialul Elodia.

Să sară audiența în aer.cristian cioaca

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Am să scriu cu diacritice pe blog

Am încercat în ultimele articole să scriu cu diacritice pe acest bog. De ce fac …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *