Pregătiri pentru Campionatul Mondial de Fotbal

Diseară începe mult așteptatul Campionat Mondial de Fotbal, iar meciul de debut are loc între Brazilia și Croația.

Am băgat deja berea la rece, popcornul stă frumos așezat lângă cuptorul cu microunde gata să fie aruncat în cuptor și înfulecat. Televizorul l-am cumpărat de acum câteva săptămâni și l-am instalat deja. Am dorit să fie ceva  full hd, obligatoriu full hd, pentru ca nimic nu se compara cu un meci de fotbal văzut pe un televizor full hd, fiind vorba și de meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal, meciuri care se vad doar odată la patru ani.

Totuși am un singur regret față de aceasta ediție a Campionatului Mondial din Brazilia, diferența destul de mare de fus orar. Obișnuit să vad toate meciurile, doar sunt meciuri de la Cupa Mondiala, meciuri care se desfășoară doar din patru în patru ani, și nimic nu trebuie ratat, presimt că la aceasta ediție voi rata destule meciuri. Motivul: diferența mare de fus orar colaborată cu ora destul de matinală la care trebuie să mă trezesc (mai trebuie să și muncim), vor contribui la ratarea câtorva meciuri.

Se anunță totuși un mare maraton pentru mine până în data de 12 iulie când va avea loc finala, maraton din care sper să ies cu bine și cu cât mai puține cearcăne în fiecare dimineață.

Doar 12 ore până la meciul de deschidere, așa că enjoy.

Campionatu Mondial de Fotbal

 

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Doar două cuvinte

Spania out.  Niște înfumurați, cu nasul pe sus, care au intrat pe teren privindu-și adversarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *