Am îmbătrânit

Da, chiar am îmbătrânit. Îmi dau seama de asta când mă uit în jurul meu și vad ce se întâmplă.  Abramburica, fata aia care apărea în fiecare duminică la televizor alături de magicianul are un copil. Asta înseamnă doar ca au cam trecut anii și acea fată a devenit acum o femeie matură. O altă chestie pe care am aflat-o zilele trecute și care m-a facut să îmi dau seama că au cam trecut anii vine de la Danone. Danone, iaurtul pe care îl mâncam (mai mult obligat de mama) in fiecare dimineață înainte să plec la școala a împlinit 15 ani (mai are puțin și face majoratul). Mai exact pe 15 mai s-au împlinit 15 ani decând fabrica din București a produs primul iaurt. Cu ocazia acestei aniversari cei de la Danone au lansat un nou site.

Noul site este foarte simplu, ușor de utilizat și prietenos cu utilizatorul. Un alt lucru care îmi place la noul site este faptul că pentru fiecare produs din gama Danone găsești o descriere detaliată a ingredientelor precum și un tabel cu valorile medii nutriționale. Acesta este iar un lucru foarte util deoarece atunci când mergi la magazin ești deja informat în legătură cu produsul pe care vrei să îl cumperi și nu mai pierzi timpul prin magazin citind eticheta, etichetă care la fel ca la toate celelalte produse este foarte mică și obositoare pentru ochi atunci când o citești.

Mi-ar plăcea să vad pe siteul lor și câteva filmulețe în care să ne fie prezentat și procesul de fabricație.

La mulți ani Danone și cum am mai zis mai sus așteptam majoratul și o mega petrecere.

 

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Daca lucrezi in vanzari, pregateste-ti si o replica pentru refuz

Îmi sună telefonul, un numără pe care nu îl aveam în agendă mă apelează. Răspund, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *