A scazut indicele robor. O usurare pentru multi romani

A scazut indicele robor. In toata nebunia asta generata de pandemia covid19 scaderea roborului este una din putinele vesti bune.

A scazut indicele robor

La vesti bune am putea incadra si scaderea pretului la benzina. Dar, pentru ca in aceasta perioada stam mai mult in casa, aceasta scadere a pretului la benzina nu e un avantaj foarte mare. Pentru ca stam mai mult in casa, nu folosim masina si daca nu folosim masina nici nu alimentam. Deci banii alocati pentru benzina raman in buzunare. Momentan.

Dar sa revenim la robor. Pentru cine nu stie ce inseamna roborul am pus aici un link cu definitia generala a roborului si tot ce reprezinta el.

Cei care sunt fericitii posesori ai unui credit imobiliar, stiu ce reprezinta roborul. In aceasta perioada, roborul a devenit o adevarata icoana moderna. O icoana moderna care a fost salvata de catre posesorii creditelor imobiliare in bookmark pentru a fi mai usor accesibila si pentru a putea sa ne rugam mai des la ea.

Orice variatie ascendenta genereaza panica si gauri in buzunare. Atunci cand roborul scade, acesta icoana moderna se transforma intr-o icoana facatoare de minuni. Si minunile se vad, chiar se vad, in bani care raman in buzunar dupa plata ratei la banca.

Acum 2 zile indicele robor a scazut la valoarea 2.55, ceea ce reprezinta cea mai scazuta valoare din ultima perioada. Acum 2 saptamani valoarea roborului era 3.24, cea ce inseamna o scadere considerabila.

Aceasta scadere se traduce prin cativa banuti care or sa ramana in buzunarele noastre. Si avand in vedere perioada grea prin care trecem, orice banut care ramane in buzunare se poate dovedi de mare ajutor pe viitor.

Si eu sunt un posesor al unui credit imobiliar, iar aceasta scadere a roborului reprezinta o gura de oxigen si o putem incadra in categoria de vesti bune.

Sper ca in perioada urmatoare sa apara si alte vesti bune, sa putem reveni la rutina noastra obisnuita.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Daca lucrezi in vanzari, pregateste-ti si o replica pentru refuz

Îmi sună telefonul, un numără pe care nu îl aveam în agendă mă apelează. Răspund, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *