Cititul te face neprost

Asta ar trebi să fie concluzia la care ajungi după ce vezi filmulețul de mai jos. Filmulețul e mai vechi, dar când îl revezi te face să te gândești puțin și să îți dai seama că o cultura generală foarte bogată te poate face milionar în dolari.

Partea interesantă din filmuleț începe de la minutul 1.44, când John ajunge la întrebarea pentru 1 milion de dolari și dorește să folosească ultima variantă ajutătoare și alege să îl sune pe tatăl său. Îl sună pe tatăl lui și în loc să îi ceara răspunsul la ultima întrebare, la întrebarea de 1 milion de dolari, îi spune scurt “tată nu te-am sunat ca să îmi spui răspunsul la întrebare, știu care este răspunsul corect, doream doar ca tu să afli primul ca voi câștiga 1 milion de dolari” .

Dacă nu ați văzută filmulețul apasă-ți play, chiar merita. Iar dacă din când în când aveți ceva timp liber mai puneți mana pe o carte și citiți măcar câteva pagini pe zi (dacă nu aveți timp ar fi bine să va faceți), pentru că cititul te face neprost.

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Daca lucrezi in vanzari, pregateste-ti si o replica pentru refuz

Îmi sună telefonul, un numără pe care nu îl aveam în agendă mă apelează. Răspund, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *