Să ne luam likeurile înapoi

În ultimele săptămâni a circulat pe internet o poveste care a părut interesantă. Un băiat care voia să se însoare strângea likeuri pe Facebook deoarece nu era acceptat de socrii și dorea să îi impresioneze cu 100 000 de likeuri.

Mi s-a părut ciudată povestea dar i-am dat și eu un like, și la fel ca mine au făcut și mulți alții. Mesajul s-a împrăștiat rapid pe Facebook, oamenii au început să scrie pe bloguri, iar în scurt timp mesajul a devenit viral.

În aproximativ o luna de zile s-au strâns cele 100 000 de likeuri și oamenii așteptau acum să vadă cine este Alex Puică. Și am aflat vineri seara la mămăruță la PRO Tv. Alex Puică este de fapt Paul Ipate, iar întreaga poveste a fost de fapt doar o campanie a celor de la PRO Tv pentru filmul lui pește pe care ei o să îl difuzeze.

Oamenii nu au prea gustat ideea și au început să dea unlike la pagină.

Aici am pus o poză de vineri seara când Alex Puică a apărut la PRO Tv. În doar câteva ore pagina a reușit să strângă aproape 3000 de unlikeuri.alex puicaAzi am făcut un alt printscreen și din câte se observă numărul de likeuri continuă să scadă. Oamenii nu mai gusta astfel de mizerii, și au creat chiar și o pagina cu titlul Anti Alex Puică.alex puicaDacă și tu ai dat like te invit să ne luam likeurile înapoi. Pagina de Facebook este aici.

Și un gif de final.alex puica

About neba


Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360
Blogger amator

Check Also

Țeapă folosind imaginea Kaufland și Mega Image

Circula zilele aceste pe Facebook o super ofertă pentru clienții Kaufland și Mega Image. Din …

One comment


  1. Notice: Undefined variable: img in /home/nebaro/public_html/wp-content/plugins/baw-gravatar-google-image/bawggi.php on line 360

    Si toate sunt de la prea mult timp liber al unor persoane. Daca fiecare s-ar orienta in alta parte, ar renunta sa mai caute senzationalul, cancan-ul si sa dea click/ like aiurea pe toate balariile, n-am mai avea asemenea pagini.
    Oricum, e un inceput, poate se obisnuiesc si ei sa nu mai dea like la orice…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *